Facebook
Mobile
RSS

   
 
FR
Partners

Vous êtes un riverain, vous avez subi des dégradations ?
info@condrozrally.be
Tel085 25 26 06

03 November 2021
Klassementsproeven/3

Ramelot KP heeft een identiek tracé als dat van 2019, echte "Condroz"-stijl, met een zeer snelle start naar Linchet, de rechts-links naar Linchet voor het snelle stuk naar Ramelot, de technische stukken in het dorp en dan een finaal zeer snel stuk naar Abée met een leuke aansluiting in het dorp van Abbée.

Marchin-Perwez is de vrederechter van deze rally ! Het lijkt heel erg goed op het tracé uit 2019, maar het is in de omgekeerde richting. Het blijft voor iedereen wel een waagstuk met de vele ritmewissels, veel wissels op vlak van grip en vooral veel valkuilen. Het is de langste special van de rally en hier kunnen de kaarten helemaal geschud worden !

Een nieuw stuk voor dit laatste gechronometreerde deel van de rally – Amay-Verlaine - met een vertrek aan het kasteel van Jehay, een eerste zeer snel stuk, een delicate remfase en dan weer een zeer snel stuk in Rogerée, een meer technische passage in Bodegnée en een finale langsheen de snelweg met een paar valkuilen.

Kaarten van deze specials (met verboden zones) zijn beschikbaar op de gratis Sportity app. Paswoord : Condroz21.

In het programma dat u bij uw ticket krijgt vindt u ook het advies en de tips van Renaud Jamoul.

Herinneren wij er u aan dat u uw tijd om u op te stellen op de plaats van uw keuze goed moet berekenen en u minimaal 30' voor de doorkomst van de eerste deelnemer ter plaatse moet zijn : er is het verkeer, de controle van de armbandjes en van de Covid Safe Pass die voor vertraging zullen zorgen. Bovendien zal u niet meer op de baan van de Special kunnen van zodra de eerste Safety Cars zijn gepasseerd. Dit voor uw eigen veiligheid en het goede verloop van de rally.

 
 
Previous
02 Novembre 2021
Klassement Proeven/2
05 Novembre 2021
Ticketverkoop
Lees meer